Kışlıkları çıkarın! Meteoroloji tarihi verdi… Hop kara kışa giriyoruz

Kışlıkları çıkarın! Meteoroloji tarihi verdi… Hop kara kışa giriyoruz

Ağustos ayı ile birlikte hava sıcaklıkları da artış gösterdi. Uzman isimler açıkladı vatandaş tedirgin olduğu. Herkes kışlıklarını hazırlasın. Kara kış kapıya dayandı. Yavaş yavaş değil bir anda etkisini gösterecek. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS | KARAR

Hem Türkiye'de hem de dünyada gerçekleşen meteorolojik olaylar yakından takip ediliyor. Dünya kavurucu sıcakların etkisi altına girerken vatandaşlar da serin havaların yolunu gözler oldu. Uzman isimlerden kışlıklarınızı hazırlayın uyarısı geldi. İşte tüm detaylar…

KARA KIŞ KAPIYA DAYANDI

Hawaeather tarafından yapılan paylaşım ile birlikte sonbahara 23 gün kaldığı duyuruldu. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden önemli paylaşımlarda bulunan hawaeather, yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaşıldığını duyurdu. Stratosferik Kutup Girdabı’nın kış fazına geçmeye hazırlandığı belirtilirken güçlenmeye ve soğukları kutuplarda toplamaya başladığı aktarıldı. Yaşanan olayın hızlı bir gelişim göstermesinin de kış mevsimine olumlu yansıyacağı belirtildi. hawaeather tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:


“Meteorolojik takvime göre sonbahara son 23 gün kaldı! yaz neredeyse bitiyor sayılır bu ay sonuna doğru Stratosferik Kutup Girdabı kış fazına geçmeye, güçlenmeye ve soğukları kutuplarda toplamaya başlayacak ayrıca hızlı bir gelişim göstermesi de kışa olumlu yansıyacaktır.”

hava-durumu-paylasim.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN