Derede ceset görünce süpürge sapına sarıldı! Gerçeği öğrenince ise şoke oldu

Derede ceset görünce süpürge sapına sarıldı! Gerçeği öğrenince ise şoke oldu

Köpekleriyle birlikte yürüyüş yapan bir adam hayvanların havlaması üzerine derenin içine doğru baktığında ceset gördüğünü zannetti. Adam korkarak yaklaştığında ise gerçeği anladı. İşte detaylar...

Michael Cunliffe-Lister adlı adam, 31 Temmuz 2023 günü iki Labrador'u Hettie ve Barley'i ormanda gezdirirken bir derede yatan başsız bir ceset olduğunu düşündüğü bir şeyle karşılaştı.

DEREDE CESET GÖRDÜ

Köpeklerinin ısrarla havlaması üzerine hendeğin içindekini merak eden 74 yaşındaki adam, ilk bakışta bir ceset gördüğünü düşündü.

Her zamanki rotasında ilerlediğini söyleyen Michael Cunliffe-Lister, "Her zamanki rotamda güzel bir gezintinin tadını çıkartıyordum. Hendeğin dibinde bir figür fark ettim. Bir an için bir cest olabileceğini düşündüm ve beni çok korkuttu" dedi.

SÜPÜRGE SAPI ALARAK GERİ GELDİ

Michael tek başına dokunmak istemediği için eşi Jilly Bartlett'e haber vermek için evine koştu. Karısıyla birlikte ellerine uzun bir süpürge sapı alarak olay yerine dönen ikili Michael'in bulduğu şeyi ölmüş bir insan değil aslında bir şişme bebek olduğunu anladılar.

deredeki-cansiz-mankeni-ceset-zannetti.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN