Cüneyt Çakır, o ülkenin MHK Başkanı oldu! Yurt dışına yerleşiyor, resmi açıklama yapıldı

Cüneyt Çakır, o ülkenin MHK Başkanı oldu! Yurt dışına yerleşiyor, resmi açıklama yapıldı

Türk futbolunun en kariyerli hakemlerinden Cüneyt Çakır, yurt dışındaki bir ülkenin Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı oldu. İşte detaylar...

Kariyeri boyunca ilklere imza atarak Türk futbolunun en iyi hakemi olarak kabul edilen Cüneyt Çakır, 2022 Kasım ayında hakemlik kariyerinin noktalamıştı.

CÜNEYT ÇAKIR, MHK BAŞKANI OLDU

47 yaşındaki eski hakemin, Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak görev alması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bein Sports'un haberine göre, Cüneyt Çakır, Gürcistan Merkez Hakem Kurulu Başkanı oldu. Ünlü eski hakem, bugün yapılan toplantıda Gürcistan Futbol Federasyonu'ndaki yeni görevi için resmi sözleşmeye imza attı.

cuneyt-cakir-gurcistan-mhk-baskani-oldu.jpg

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Eski FIFA (2006-2022) ve UEFA (2010-2022) hakemi Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu'nun hakem departmanının başına geçecek. Deneyimli hakem bugün SFF Genel Sekreteri tarafından Crystalbeth Ulusal Ligi ve Crystalbeth Ulusal Ligi 2 hakemleriyle yapılan bir toplantıda tanıtıldı" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN