Nişantaşı'nda oturuyordu, o da terk ediyor! 'Zor kurtulduk' diyen ünlü manken, taşınma nedeni açıkladı

Nişantaşı'nda oturuyordu, o da terk ediyor! 'Zor kurtulduk' diyen ünlü manken, taşınma nedeni açıkladı

İstanbul'da iki çocuğu ve eşiyle beraber bahçeli bir evde yaşayan ünlü model, taşınma kararı aldı. "Zor kurtulduk" diyen ünlü isim, taşınma nedeni de anlattı. İşte detaylar...

Nur Gümüşdoğrayan, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Daha sonra Nişantaşı parkında çocukları ile vakit geçiren ünlü manken, oturdukları evin bahçe katını basan pireler yüzünden apartman dairesine taşınma kararı aldıklarını söyledi.

nur-gumusdograyan-kimdir-ne-is-yapiyor-2.jpg

"ZOR KURTULDUK"

Snobmagazin'de yer alan habere göre, ailesi ile Nişantaşı'nda oturduğu iki katlı bahçeli evini basan pireler yüzünden apartman dairesine taşınmaya karar veren 38 yaşındaki manken, "Bizim de kedimiz var, Nişantaşı kedi, köpek ve kuşları ile meşhur bir semt, ama bu mahallenin hayvan sevgisi bazen kötü sonuçlar da doğurmuyor değil, evin bahçesini pireler bastı, biz de taşınma kararı aldık, hayvanseverler kızmasın, Bizim de kedimiz var ama koca koca pirelerden zor kurtulduk" dedi.

nur-gumusdograyan-kimdir-ne-is-yapiyor-3.jpg

APARTMAN DAİRESİNE TAŞINDI

Uzun uğraşlar sonucu evi ve bahçeyi sürekli ilaçlattıklarını söyleyen Nur Gümüşdoğrayan, "Evde bulmak tabii ki zor, daha geniş bir ara kat apartman katına geçtik" diye sözlerini ekledi.

2004 Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan, 2014 yılında iş insanı Sarp İbrahimoğlu ile evlenip 'Yaman' ve 'Leyla' adlarında iki çocuk dünyaya getirmişti. Mankenlik yanı sıra oyunculuk da yapan Nur Gümüşdoğrayan, kariyeri bir kenara bırakıp evlendi ve o günden sonra iş hayatına sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN