Kıyamet senaryosu gibi! Yarın için uyarı üstüne uyarı: Sakın sokağa çıkmayın, arabanızda o maddeleri bulundurmayın yoksa...

Kıyamet senaryosu gibi! Yarın için uyarı üstüne uyarı: Sakın sokağa çıkmayın, arabanızda o maddeleri bulundurmayın yoksa...

Son dakika haberi... Temmuz ayının sonlarına doğru sıcaklıklar hızla artmaya devam ediyor. Özellikle El Nino hava sisteminin etkisiyle birlikte sıcaklıklar 30 derecenin üstüne çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yarın için uyarı üstüne uyarı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı. Arabanızda o maddeler varsa hemen çıkartın!

Ağustos ayına sayılı günler kala hava sıcaklıkları hızla artmaya devam ediyor. El Nino hava sistemi tüm yurtta etkisini iyice arttırırken sıcaklıklar 30 derecenin üstüne çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Yarın için uyarı üstüne uyarı! Sıcaklıklar 4 derece birden artacak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, uyardı. Sakın sokağa çıkmayın! Arabanızda o maddeler varsa hemen çıkartın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kars ve Ardahan çevreleri, Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Erzurum'un kuzeydoğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

gfgfgf-2023-07-25t111248-763.jpg

Genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının; Perşembe gününe kadar yurt genelinde artmaya devam edeceği, batı ve iç kesimlerde normallerinin 7-10 derece üzerine ulaşacağı, Perşembe günü batı bölgelerinden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.

HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığı: Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmaması, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

Rüzgar: Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güneydoğu kesimleri ile Trakya’da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: YARIN SAKIN SOKAĞA ÇIKMAYIN, KIYAMET YAŞANACAK!

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Yarın için sıcaklıkların hızla artacağını ve herkesin dikkatli olması gerektiğini belirten Ökten, "İşyerlerinin tatil etmeme sebebi insanların işe sabah gidip akşam dönüyor olması. Dışarıda çalışanlar için ise bir formül bulunması lâzım. Çarşamba günkü aşırı ısınma bir defaya mahsus. Bir daha bu değerleri görmeyeceğiz. Patronlar ellerini vicdanlarına koysunlar." uyarısında bulundu.

b567777.jpg

Sözlerine devam eden Ökten, "Arabanızda çakmak, yanıcı madde, dolu bira kutusu vs. bulundurmayın. Patlama riski var. Ve bu patlama araca ciddi zarar verebilir. Sabah aracınızı kontrol edin." dedi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 TEMMUZ 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

26 TEMMUZ 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

27 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

28 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

29 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN