Koordinatör vali Bilgin: Memurlar, işçiler bir ay maaş almasa ne olacak?

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin, deprem bölgelerine yardım için memurlar ve işçilerden bir aylık maaşlarını bağışlamasını istedi. Bilgin, açıklamasında "Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar ne olacak? Yani aç kalmayız" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi 11 ili vurup, en az 41 bin 156 can kaybına neden olurken, afetten etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin, dün akşamüstü ilçedeki koordinasyon merkezinde, tepki çeken bir açıklamada bulundu.

Bilgin, deprem yardımları hakkında şunları söyledi:

“Çağrıda bulunuyorum, özellikle de şunu söylüyorum: Yaşadığımız felaket normal bir felaket değil. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, Türkiye Cumhuriyeti halkına şöyle diyorum, diyorum ki: Hepimiz malının yüzde 10’unu bu süreç için bağışlasınlar.

'YANİ AÇ KALMAYIZ'

Vatandaşlarımız gönül rızasıyla… 10 liramız varsa 1 lirasını mutlaka sürece bağışlayalım… Hep beraber bu süreci ayağa kaldıralım. 10 liramız 5 liraya düşmesin, 10 liramız 20 lira olsun. Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar ne olacak? Yani aç kalmayız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (175)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
175 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN