Acun Medya ve Baykar Teknoloji'den personel alımı! Şartları taşıyan hemen başvursun: Avantaj dolu iş kapısı!

Acun Medya ve Baykar Teknoloji'den personel alımı! Şartları taşıyan hemen başvursun: Avantaj dolu iş kapısı!

Çok sayıda özel ve kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alımı gerçekleştiriyor. Personel alımı yapılacak kurumlar iş ilanlarını öncelikle İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr internet sitesinde yayınlıyor. BAYKAR, AHBAP, Acun Medya dahil olmak üzere çok sayıda firma personel alımı için iş ilanı yayınladı. İşte, İŞKUR iş ilanları başvuru sayfası...

2023 iş ilanları listesi her geçen gün güncelleniyor. Personel açığını Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayınladıkları iş ilanları ile gideren özel ve kamu kurumları, yeni çalışanları arıyor.

Türk Ekonomi Bankası, Etlik Şehir Hastanesi, Ahbap, Baykar Teknoloji, Acun Medya, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Cumhuriyet Üniversitesi toplamda 43 binden fazla olan farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirecek.

iskur-is-ilanlari.jpg

AHBAP PERSONEL ALIMI

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) en az lise mezunu olan personel alımı gerçekleştirecek. Depo güvenlik sorumlusu ve depo sorumlusu alımlarının başvuruları 11 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

BAYKAR PERSONEL ALIMI

Savunma sanayisinin sayılı şirketlerinden Baykar Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BAYKAR) 7 farklı kadroda personel alımı gerçekleştiriyor. En az ilkokul mezunu alımlar gerçekleştirecek kurum, 1100 iş ilanı ile birlikte kadrosunu genişletme kararı aldı başvurular aktif olarak devam ediyor.

ACUN MEDYA PERSONEL ALIMI

Acun Medya çok sayıda yeni personel alımı yapacak. Set personeli, boyacı ve temizlik görevlisi, İtalyan müşteri hizmetleri uzmanı, kurgu asistanı, kurgu takım üyesi, kurgu operatörü, Almanca, Hırvatça, Bulgarca, Sırpça tercüman alımları yapılacak.

AFAD PERSONEL ALIMI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 7 personel alımı yapacak. Adaylardan minimum 5 yıllık bir tecrübe şartı aranıyor.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi; büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık memuru, programcı, tekniker ve teknisyen kadrolarında 186 personel alımı yapacak.

İŞKUR KURUM DIŞI KAMU İŞÇİ ALIMI

İŞKUR MESLEKLERE GÖRE İŞ İLANLARI

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI

İŞKUR KAMU MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI

KAMU İŞ İLANLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN