Koray Alpergin cinayetinde yeni gelişme

Koray Alpergin cinayetinde yeni gelişme

İngiltere'de sevgilisiyle beraber kaçırıldığı iddia edilen Bizim FM radyosunun sahibi Koray Alpergin'in cesedi ormanlık alanda ölü halde bulunmuştu. Soruşturmada ise 3 kişi gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemeler sonucu Alpergin'in göğsünden vurulduğu öğrenildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Bizim FM'in kurucusu 43 yaşındaki Koray Alpergin'den 13 Ekim Perşembe gününden beri haber alınamıyordu. Cumartesi günü Alpergin'in cansız bedeni Essex kentindeki ormanlık alanda bulundu.

Alpergin’in iki gün önce İstanbul’dan gelen 23 yaşındaki kız arkadaşı ile evinin önünden kaçırıldığı iddia edilmişti.

Alpergin'in kız arkadaşının bulan polis ekipleri, kadının fiziksel olarak zarar görmediğini açıkladı. Alpergin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Alpergin’in program yaptığı radyo kanalı T-Vine; “Alpergin’in zamansız ölümü bizi derinden yaraladı. Radyo programlarıyla binlerce insanı neşelendiren, parlak, evrensel olarak sevilen bir adamdı” mesajını paylaştı. Polis, olayla ilgili üç kişinin tutuklandığını ve gözaltında tutulduklarını açıkladı. Alpergin ve kız arkadaşı bir süredir aranıyordu.

GÖĞSÜNDEN VURULMUŞ

Yapılan incelemeler sonucunda Alpergin’in göğsünden vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Londra Metropolitan Polis Teşkilatı'ndan dedektif Kate Kieran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu çok hızlı gelişen ve çok karmaşık bir soruşturma. Çok fazla sayıda olay yeri var ve şu ana kadar dört kişiyi gözaltına aldık. Koray ve 33 yaşındaki kadının evlerinin önünde perşembe günü beyaz bir minibüse bindirilerek kaçırıldığını düşünüyoruz. Olayla ilgili bilgisi olan ya da bir şey hatırlayanların bizimle iletişime geçmesini istiyoruz. Evinizin önündeki güvenlik kameralarına tekrar bakmanızı rica ediyoruz” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN