KPSS puanı bulunanlar dikkat! Bekçi alımları için düğmeye basıldı! 50 şehirde alım yapılacak!

KPSS puanı bulunanlar dikkat! Bekçi alımları için düğmeye basıldı! 50 şehirde alım yapılacak!

Güncel iş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlar için 50 farklı şehirde bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS puan şartı istenirken her şehir için tek tek açıklama yapıldı. İşte bekçi başvuru detayları…

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan son açıklama kapsamında 50 farklı şehirde bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Adaylardan KPSS puan şartı istenirken başvurular içinde detaylar açıklandı. İşte bekçi başvuru detayları…

BEKÇİ PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu dönemsel olarak yayınladığı ilanlar ile iş arayan vatandaşların yüzünü güldürüyor. Yaptığı son açıklama kapsamında 50 farklı şehirde bekçi alımı yapılacağı vurgulandı. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği alımlar için detaylar paylaşıldı. Bekçi alımları için istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • İş yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,
  • Herhangi bir siyasi partiye üye olmaması,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmaması,
  • KPSS puan türü üzerinden istenilen puana sahip olması,

bekcilik-sinav-sonucu-belli-oldu-mu.jpg

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilan kapsamında hangi illerde alım yapılacağı da belirlendi. Uzun süredir yakından takip edilen bekçi alımları için detaylar paylaşıldı. Yapılan açıklama kapsamında Ankara, Konya, Aksaray, Mersin, Hatay, Aydın, Kastamonu, Edirne, Çorum, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Antalya, Çanakkale, İzmir, Antep, Manisa, Sakarya, Balıkesir, Kırklareli, Zonguldak, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Kocaeli, Eskişehir ve İstanbul’da bekçi alımı yapılacağı belirtildi.

bekci.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında 50 farklı şehir için bekçi alımı yapılacak aktarıldı. Yapılan Açıklama ile birlikte başvuruların İŞKUR şubeleri ya da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı belirtildi. Adayların başvuruları doğru ve düzgün bir şekilde yapması gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN