KPSS sınavından en erken ne zaman çıkılır? KPSS sınav bitmeden çıkılır mı?

KPSS sınavından en erken ne zaman çıkılır? KPSS sınav bitmeden çıkılır mı?

18 Eylül 2022 Pazar günü düzenlenecek olan KPSS Lisans sınavına girecek olan adaylar sınava dair detayları merakla ve heyecanla araştırmaya devam ediyor. Sınava girecek olan adaylar sınavdan en erken ne zaman çıkabilirim? Sorusuna yanıt arıyor. İşte KPSS Lisans sınavından çıkabileceğiniz o saat…

KPSS Lisans sınavı 18 Eylül Pazar günün ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. Sınavda çoktan seçmeli sorulardan oluşan testler adayların karşısına çıkacak. 18 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan sınavlarda adaylarda 1 saat önce sınav binalarının önünde olmaları isteniyor. Bununla beraber sınava girecek olan adaylar sınavdan en erken kaç çıkabileceğini ve sınavın kaçta başlayıp kaçta biteceğini merakla araştırıyorlar.

KPSS LİSANS SINAVI KAÇTA BAŞLAYIP, KAÇTA BİTECEK?

KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 10.15’te başlayıp 130 dakika sürecek. Saat 10.00’dan sonra adayların sınav binalarına girişleri olmayacaktır.

KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu 18 Eylül 2022 Pazar günü saat 14.45’te başlayacak olup tam 100 dakika sürecektir. Bununla beraber adayların saat 14.30’dan sonra sınav binalarına girişleri olmayacaktır.

KPSS

KPSS LİSANS SINAVINDAN EN ERKEN KAÇTA ÇIKILIR?

Sınava giren adaylara sınav kitapçığı dağıtılmasının ardından adaylar sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda çıkan sorulara cevaplarını tamamlasalar bile, adayların ilk 90 dakika ve son 15 dakika içinde sınav salonlarından çıkmalarına izin verilmeyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN