Kulak ağrısı şikayetiyle doktora gitti:... Doktorların karşılaştığı manzara korkunç!

Kulak ağrısı şikayetiyle doktora gitti:... Doktorların karşılaştığı manzara korkunç!

Havaların ısınmasıyla birlikte kene vakası hızla arttı. Özellikle kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken Erzincan'da yaşanan son olay herkesi şoke etti. Kulak ağrısı şikayetiyle doktora giden bir kişi karşılaştığı manzara karşısında ağzı açık kaldı. Doktorlar gördükleri manzara karşısında baka kaldı.

Erzincan'da kulak ağrısı şikayetiyle doktora giden bir kişi hayatının şokunu yaşadı. Test veren şahıs sonuçlarını görünce dünyası başına yıkıldı. Doktorların karşılaştığı manzara korkunç! Hemen sizde kontrol ettirin.

Yaz mevsimi ile birlikte kene vakaları hızla artmaya başladı. Özellikle kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artışlar yaşanırken son görülen vaka herkesi korkuttu. Erzincan'da kulak ağrısı nedeniyle hastaneye giden bir kişi kulağından çıkan kene ile hayatının şokunu yaşadı. Erzincan'da mayıs ayı itibariyle vakalar görülmeye başlarken 2 kişiye KKKA tanısı koyuldu. Tedaviye alınan bu kişilerin durumun ağır olmadığı öğrenildi.

DOKTORLAR KARŞILAŞTIKLARI MANZARA KARŞISINDA ŞOKE OLDU

Erzincan'da bir vatandaş kulağının içinde bir ağrı olduğu şikayetiyle Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Doktorlar tarafından incelemeye alınan hastanın kulağında kene olduğu tespit edildi. Daha sonra kene uzman doktorlar tarafından titizlikle hastanın kulağından çıkarılarak hasta tedavi edildi. Sağlık durumunda herhangi bir problem bulunmayan hasta taburcu edildi.

hjjhhj-59.jpg

UZMANLAR UYARDI: VAKALAR HIZLA ARTABİLİR!

Uzmanlar KKA özellikle Orta Anadolu ve Doğu Karadeniz'in Orta Anadolu'ya komşu illeri başta olmak üzere özellikle Kelkit Vadisi sahasında her yıl birçok vaka görüldüğünü belirtti. Genelde kırsal kesimlerde görülen hastalık hızla yayılıyor. Uzmanlar tarafından önümüzde ki günlerde KKKA vakalarının artarak devam edeceği öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN