Lamborghini'yi iten işçiler kameraya yansıdı

Lamborghini'yi iten işçiler kameraya yansıdı

Levent'te iki belediye işçisi arıza nedeniyle yolda kalan bir Lamborghini'yi iterken görüntülendi. 

Büyükdere Caddesi'nde yolda kalan Lamborghini'yi iten belediye işçileri İBB kameraları tarafından görüntülendi. Fotoğrafı Radyo Trafik Koordinatörü Murat Kazanasmaz Twitter hesabından paylaştı.

İşçiler muhtemelen arıza yapan aracı yol kenarına doğru itmeye çalışırken, çevredekiler telefonlarına sarıldı. Aracın hemen arkasında bulunan başka bir otomobilden çıkan kol, bu ilginç anı ölümsüzleştirdi. Sürücülerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olay, onlarca beğeni ve retweet aldı.

“TRAFİĞİN AKIŞINI ENGELLEMEMEK ADINA YARDIMCI OLDUK”

İBB Trafik Müdürlüğü personellerinden Recep Aykut, “Sol şeritte arıza olan bir araç yardım istedi bizden. O sırada arkadan gelen araçlar kornaya basıyordu. Biz de arkadaşlarla kendisine yardım ettik. Biraz meşakkatli oldu ama aracı çektik. Bize teşekkür etti. Bu şekilde bir nebze trafiğin sıkışmasını engelledik. Arızadan kaynaklı olduğunu söyledi. Araba çalışıyordu. Vitese geçmediği için sıkıntı olmuş. Trafiğin akışını engellememek adına yardımcı olduk” dedi.
“Arabadaki vatandaş yardım edin diye bağırıyordu”

Gönül belediyecileri olarak bu işi yaptıklarının altını çizen Birol Tosun, “Her konuda yardımcı oluyoruz. O da bir tesadüf oldu. Çok korna basıldı. Ses ve gürültü oldu. Kaza, bela bir şey olmasın diye yardım ettik. Beyaz Masa olarak trafik levhalarıyla uğraşıyorduk. Çok karıştı orası. Onu görünce arabadaki vatandaş yardım edin diye bağırıyordu. Arkadaş da sesi duyunca yardım ettik” dedi.

“BUGÜN YARDIMCI OLDUĞUMUZ BELKİ PAHALI BİR ARABA AMA BİZ BUNLARA DİKKAT ETMİYORUZ”

Her vatandaşa ayırt etmeksizin yardım ettiklerini ifade eden Serkan Çalışır, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu ilk talimat gönül belediyeciliği olmuştur. Her gün bu anlayışla yola çıkıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet vermek için burada bulunuyoruz. Çok karşılaşıyoruz. Gerek yaşlı olsun, gerek araba arızası olsun, elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz. Bugün yardımcı olduğumuz belki pahalı bir araba ama biz bunlara dikkat etmiyoruz. Vatandaş gözüyle baktığımız için o anlayışla karşılıyoruz. Kim olursa olsun her zaman yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN