Liderlerden Fırat Kalkanı bölgesindeki şehitlerimiz için mesaj

Liderlerden Fırat Kalkanı bölgesindeki şehitlerimiz için mesaj

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki askerin şehit olduğunu, iki askerin ise yaralandığını açıkladı. Acı haber üzerine parti liderleri mesaj yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki askerin şehit olduğunu, iki askerin ise yaralandığını bildirdi.

KILIÇDAROĞLU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Liderler acı haber üzerine şehitler ve yaralı askerler için mesajlar yayınladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu mesajında 'Fırat Kalkanı bölgesinde askeri araca teröristler tarafından yapılan alçak saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!' dedi.

AKŞENER: ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener mesajında ' Fırat Kalkanı Harekâtı'nda terör örgütünün askerî aracımıza yaptığı saldırıda şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun' dedi.

DAVUTOĞLU: KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, şehitlerimiz için 'Milletimizin Başı Sağ Olsun. Fırat Kalkanı bölgesinde hain terörist saldırıda şehit olan Kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifa dilerim. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun' diyerek mesajını paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu mesajında 'Fırat Kalkanı bölgesinde teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan 2 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor; yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN