Macar kurtarma ekibinin lideri gözyaşları içinde anlattı: 50’den fazla felaket gördüm ama...

Dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye gelen arama kurtarma ekipleri, Türkiye'de yaşanan felaket karşısında gözyaşlarını tutamadı. Depremzedeleri kurtarmak için Antakya'ya gelen Macar kurtarma ekibinin lideri küçük bir kız çocuğunu kurtarmasının ardından, "50’den fazla felaket gördüm, genelde duygulanmıyordum." dedi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Macaristan'dan Türkiye'ye depremzedeleri kurtarmak için gelen ekip, yaşanan felaketi görünce gözyaşlarını tutamadı. Macar kurtarma ekibinin lideri, "50’den fazla felaket gördüm, genelde duygulanmıyordum." dedi.

Önce Kahramanmaraş merkezli 7.7 daha sonrasında da Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde 2 deprem yaşayan Türkiye, dünyanın dört bir yanından gelen yardımları kabul ediyor. Kurtarma çalışmaları ise son hız devam ederken, diğer ülkelerden gelen kurtarma ekipleri gördükleri manzara karşısında gözyaşlarını tutamıyor.

50-den-fazla-felaket-gordum-macar-ekibi-gozyaslari.png

"50'DEN FAZLA FELAKET GÖRDÜM, GENELDE DUYGULANMIYORDUM"

Macaristan'dan Antakya'ya gelen bir kurtarma ekibi, 10 saat sonucunda küçük bir kız çocuğnu kurtardı. O anları anlatırken ekibin lideri ise gözyaşlarına boğuldu. Macar ekibin lideri, "50’den fazla felaket gördüm, genelde duygulanmıyordum." yorumunda bulundu.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir