Mansur Yavaş'ten İYİ Parti'ye ret iddiasına yalanlama

Mansur Yavaş'ten İYİ Parti'ye ret iddiasına yalanlama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adın geçen Mansur Yavaş, İYİ Parti'ye hayır dediği yönündeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adın geçen Mansur Yavaş, İYİ Parti'ye "hayır" dediği iddiaları üzerine " CHP ile arasını bozamadık, bari İYİ Parti ile arasını bozalım asparagasıdır. Bu bilgi kirliliği bile iki partinin bir araya gelip Başkent'i kazanmasını gerektiriyor" dedi. 

 

18-12/06/man.png

18-12/06/man2.png

Öte yandan Mansur Yavaş Twitter'daki paylaşımlarında Ankara için aday olabilceği sinyalini vererek, "CHP ile arasını bozamadık. Bari İYİ Parti ile arasını bozalım asparagası. Bu bilgi kirliğili ve pis oyunlar bile iki partinin temiz siyaset için bir araya gelip Başkenti kazanmasını gerektiriyor. 31 Martta Ankara arınacak." mesajını verdi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN