Marmara'nın belalısı geri dönüyor! Çanakkale, Balıkesir, İstanbul, Edirne, Tekirdağlılar dikkat... Geri sayım başladı

Marmara'nın belalısı geri dönüyor! Çanakkale, Balıkesir, İstanbul, Edirne, Tekirdağlılar dikkat... Geri sayım başladı

Uzmanlar tarafından yapılan son dakika açıklaması ile o tarihe dikkatler çekildi. Marmara Bölgesi'nde etkili olacağı işaret edilerek, Çanakkale, Balıkesir, Trakya ve İstanbul için uyarılar geldi. O tarihlerde dışarıya çıkılmaması öneriliyor. İşte tüm detaylar...

Marmara Bölgesi için paylaşılan uyarılara bir yenisi eklendi. O tarihten itibaren etkisini göstereceği işaret edilerek İstanbul, Çanakkale, Balıkesir ve Trakya illerinde uyarılar yapıldı. Etkisini ise bir gün boyunca sürdürmesi bekleniyor.

UYARILAR PAYLAŞILDI

Meteoroloji uzmanları ve kaynakları tarafından yapılan açıklamaya göre, o hava olayı geri dönüyor. Belirtilen tarihten itibaren etkisini göstererek, bir gün boyunca süreceği işaret edildi. Son zamanlarda sık sık Marmara Bölgesi'nde kendisini gösteren hava olayı için daha önce yapılan uyarılar akıllara taşındı.

Uzman isim sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, dikkatleri Çanakkale, İstanbul, Trakya ve Balıkesir taraflarına çevirdi. O tarihlerde mecbur kalınmadığı sürece evden dışarıya adımınızı atmayın uyarıları yapılmıştı.

meteoroloji-genel-mudurlugu-uyardi-siddetli-lodos-geliyor-oo9v.webp

O TARİHLERE DİKKAT

Uzman isim sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, dikkatleri Çanakkale, İstanbul, Trakya ve Balıkesir taraflarına çevirdi. Perşembe günü işaret eden uyarıda, lodosun kuvvetlenerek geri döndüğü belirtildi.

Marmara Bölgesi'nde etkili olacak lodos için meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "Özellikle Çanakkale, Balıkesir ve Trakya tarafında etkili olacak. İstanbul'da da kendisini hissettirecek. Cuma günü de etkili olmaya devam etmesi bekleniyor..." notuyla paylaşımda bulundu.

DIŞARIYA ÇIKMAYIN

Lodos uyarılarının artmasıyla geçtiğimiz günlerde yapılan uyarılara göre; Baş ağrısı, sinir, gerginlik, agresiflik ve daha birçok olumsuz duyguların açığa çıkabileceği işaret ediliyor. Özellikle migreni olanların Perşembe ve Cuma günleri gerekmedikçe dışarıya adım atmaması öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN