Masterchef'te mahalle kavgası! Şefler bile ayırmadı, iki yarışmacı resmen birbirine girdi

Masterchef'te mahalle kavgası! Şefler bile ayırmadı, iki yarışmacı resmen birbirine girdi

MasterChef Türkiye'nin en son bölümünde ekranlara gelen anlar izleyicileri şoke etti. İyi anlaşan yarışmacılar arasında beklenmedik bir gerginlik yaşandı!

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında tanınan yüzlerin arasında, genellikle samimi ilişkileriyle bilinen Dilara ve Sergen arasında an beklenmedik bir gerilim oldu. 79. bölüm fragmanında, bu iki yarışmacının sert bir diyaloga girdiği ortaya çıktı.

SERGEN'DEN DİLARA'YA SERT SÖZLER

Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, Sergen'in Dilara için kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Sergen, "Sen anca benim çırağım olursun, havalara girme," diyerek Dilara'ya sert bir çıkış yaptı. Bunun üzerine kırmızı takımın kaptanı olan Dilara oyun bittikten sonra işinin kaptanlık olduğunu, yardımcılık olmadığını söyledi. Sergen bu yanıta, "Ne kaptanlığından bahsediyorsun? Sen benim çırağım olursun," şeklinde sert bir dönüş yaptı.

2-025.jpg

YARIŞMANIN SEYRİNE ETKİSİ

Dilara'nın bu sözlere nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Yarışmanın seyri ve takımlar arası dengenin bu tartışmayla nasıl etkileneceği büyük bir merakla izleniyor. Özellikle dün akşamki bölümde mavi takımın kaptanlığı için verilen mücadelede, Sefa'nın kırmızı takm kaptanı olarak Dilara'yı seçmesi, takımlar arasındaki dinamikleri değiştirebilir.

Bu sürpriz gelişmenin ardından MasterChef Türkiye'nin yeni bölümlerinin nasıl şekilleneceği izleyicilerin en büyük merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN