Matematik öğretmeni 'çok mücadele ettim' diyerek intihar etti

Matematik öğretmeni 'çok mücadele ettim' diyerek intihar etti

Ankara'da özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar intihar etti. Avşar, bir gün önce YouTube'a yüklediği videoda 'Çok mücadele ettim' diyerek eğitim sistemini ve fazla mesai saatlerini eleştirmişti.

Ankara'da özel bir okulda matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar intihar etti. Batıkent'te aracında intihar eden matematik öğretmeni İnan Avşar'ın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Avşar, bir gün önce YouTube'a yüklediği videoda 'Çok mücadele ettim' diyerek eğitim sistemini ve fazla mesai saatlerini eleştirmişti.

'VİCDAN AZABI DUYUYORUM'

“Bu işe severek girdim. Babam da eğitimciydi. Çocuklardan çok şey öğrendim. Ama şunu fark ettim ki okul tamamen ticari bir hapishane” diyen Avşar, “Çocukların saçma sapan bir sisteme adapte edilmeye çalışıldığını, bu nedenle öğrencilerinin yüzlerine bakamadığını” söyledi.

“Artık çocukların yüzüne bakamıyorum. Vicdan azabı duyuyorum” diyen Avşar, “Çocukların beyni yıkanıyor. Veliyi de kandırıyorsun, öğrencileri de kandırıyorsun. Çocuklarınızı okula göndermeyin” dedi.

ANKARA/ANKA

 


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN