MEB açık lise ek sınav tarihi ne zaman? İşte AÖL online sınav giriş ekranı

MEB açık lise ek sınav tarihi ne zaman? İşte AÖL online sınav giriş ekranı

Açık öğretim lisesi (AÖL) ek sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Buna göre AÖL ek sınavları 16-20 Ağustos 2021 günleri arasında yapılacak. İnternet üzerinden online yapılacak sınavlar son gün saat 23.59'da tamamlanacak. İşte, AÖL öğrenci girişi...

Lise eğitimini açık öğretimle sürdüren öğrenciler için ek sınav heyecanı başladı. Açık lisede okuyan öğrenciler yeterli not ortalamasına ulaşmak için ek sınavlara katılım sağlayacak.

AÖL EK SINAV GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi ek sınavlara online olarak katılacak olan adaylar aolweb.aol.meb.gov.tr adresinden öğrenci girişi yaparak sınav ekranına ulaşabiliyor. Güvenlik kodu, TC kimlik numarası ya da öğrenci numarası ve şifre bilgileriyle sisteme giriş yapılabiliyor.

2021 AÖL EK SINAV TARİHLERİ

16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09.30'da başlayan açık lise ek sınavlar, 20 Ağustos 2021 Salı günü saat 23.59'da sona erecek.

Sınavların tamamlanmasıyla birlikte de sonuçlar için geri sayım başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınavların sona ermesinin ardından kısa bir süre sonra sonuçları da erişime açması bekleniyor.

MEB AÖL EK SINAV GİRİŞ SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN