Meteoroloji uyardı! Gece saatlerinde başlayacak: Bir anda tüm şehri etkisi altına alacak

Meteoroloji uyardı! Gece saatlerinde başlayacak: Bir anda tüm şehri etkisi altına alacak

Ülke genelinde hava sıcaklıkları düşmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu kez o ili uyardı! Gece saatlerinde başlayıp tüm şehri etkisi altına alacak! Önlemlerinizi almayı unutmayın...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla'da yaşayanları uyararak, bölgede şiddetli yağışın beklendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, Muğla çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı belirtildi.

MUĞLA'YA SEL UYARISI VERİLDİ

Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı yapıldı

Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, kıyılarda hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların görülebileceği vurgulandı. Muğla ve çevresinde yaşayanların bu duruma karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, kıyılarda hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN