Meteoroloji uyardı! Herkes dikkat etsin, en yoğun gün bugün!

Meteoroloji uyardı! Herkes dikkat etsin, en yoğun gün bugün!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; hafta boyunca İstanbul, Trakya ve Batı Anadolu'da yoğun sis etkili olacak. Ancak sisin, en yoğun yaşanacağı gün, bugün olacak. Görüş mesafesinde azalma yaşanacağı için vatandaşlara tedbir olmaları uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; ülke genelinde yağış beklenmezken, Trakya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa'nın batısı ve Manisa'da sabah saatlerinde yer yer sis görülecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİS UYARISI

Yapılan açıklamada, sis beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın, güney yönlerden hafif şiddette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

3 OCAK 2023 SALI GÜNÜ

1

4 OCAK 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-001

5 OCAK 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-002

6 OCAK 2023 CUMA GÜNÜ

1-003

7 OCAK 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-004

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN