Meteoroloji'den 8 il için kar alarmı! Hafta boyunca lapa lapa yağacak

Meteoroloji'den 8 il için kar alarmı! Hafta boyunca lapa lapa yağacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Ocak Çarşamba günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova yoğun kar yağışı bekleniyor. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 8 il için "sarı" uyarıda bulundu. Uzmanlar, Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası ve kar yağışının Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde etkili olacağını belirtti.

Son tahminlere göre, bu akşam saatlerinden sonra İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce ve Bolu'nun yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Açıklamada, vatandaşların ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

10 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-copy.jpg

11 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ

3-copy.jpg

12 OCAK CUMA GÜNÜ

3-copy-001.jpg

13 OCAK CUMARTESI GÜNÜ

4-copy.jpg

14 OCAK PAZAR GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN