Meteoroloji'den Türkiye iyi haber! Merakla beklenen 21 Aralık- 27 Aralık 2023 hava durumu haritasını yayınladı

Meteoroloji'den Türkiye iyi haber! Merakla beklenen 21 Aralık- 27 Aralık 2023 hava durumu haritasını yayınladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 21 Aralık - 27 Aralık tarihleri arası hava durumu haritası paylaşıldı. Yılın son günlerinde merak edilen hava durumunda Türkiye için iyi haber verildi. Cuma gününe dikkat... İşte tüm detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 1 haftalık hava haritası gündemde yerini aldı. 21 Aralık - 27 Aralık tarihleri arasında geçerli hava tahminlerinde, dikkatler cuma gününe çekildi. Türkiye için iyi haber kısa süre önce paylaşıldı.

METEOROLOJİ MÜJDEYİ VERDİ

Haftalık hava durumu haritalarına göre, beklenen yağışlarla hava sıcaklıklarında düşüş bekleniyor. Sıcaklık düşüşleriyle birlikte, mevsim normallerine gerileyeceği yönünde tahminler bulunuyor.

Perşembe günü itibariyle ülkenin büyük bir kısmında yağış beklenirken Ege ve Akdeniz Bölgesinde kuvvetli, Antalya ilimizde çok kuvvetli olması tahmin ediliyor. Cuma gününde ülke genelinde yağış beklenirken devam eden günlerde de yağış sürecek.

disari-cikmadan-once-dikkat-meteoroloji-bircok-kenti-siddetli-saganak-ve-ruzgara-karsi-uyardi-118.jpg

HAFTALIK HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji tarafından gelen müjdeli haberle birlikte yeni haftada ülke genelinde gök yüzünün az bulutlu olması bekleniyor. Hafta sonu o ise yağışlı olmasından dolayı planlarınızı ona göre düzenleyebilirsiniz. İşte haftalık hava durumu raporu şu şekilde;

gby311uwcaanpxg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN