Metin Çetinkaya'yı neden öldürdüklerini itiraf ettiler

Metin Çetinkaya'yı neden öldürdüklerini itiraf ettiler

İzmir'in Buca ilçesinde, yol kenarında ateşe verilmiş halde bulunan valizde cesedi çıkan Metin Çetinkaya'nın (40) öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan 3 şüpheli, Çetinkaya'nın sattığı otomobilin parası için cinayeti işlediğini, sonrasında da banka hesabından 9 bin 500 TL çektiklerini itiraf etti.

Buca'da 1 Şubat günü 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu İzmir çevre yolu üzerinde yanmış halde bulunan valizde çıkan cesedin Adli Tıp Kurumu (ATK) incelemesinde Çetinkaya'ya ait olduğu tespit edilmişti.

Soruşturma kapsamında dört kişi gözaltına alındı. Velat Ç. (29), Hakan M. (34) ve Hakan M.'nin eski eşi Kübra T.'yi (35) gözaltına aldı. Kübra T., jandarmadaki ifadesinde, cinayeti Velat Ç.'nin tek başına işlediğini öne sürdü.

Hakan M.'nin de ifadesinde aynı şeyleri söylemesiyle Velat Ç., çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Velat Ç. de ifadesinde, Metin Çetinkaya'yı öldürdükten sonra valize koyup, yol kenarında ateş verdiklerini söyledi.

5 SUÇ KAYDI VARMIŞ

Velat Ç. ifadesinde öldürdükleri Metin Çetinkaya'nın hesabından ilk olarak 9 bin 500 lira çektiklerini de söyledi.

Velat Ç.'nin 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu madde kullanmak'tan 5 suç kaydı, Kübra T.'nin de 'yağma', 'şantaj', 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından sabıkası olduğu ortaya çıktı.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk şüpheliler, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN