Metin Lokumcu'ya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Metin Lokumcu'nun ölümüne neden olan polis müdahalesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Lokumcu'nun yanındakiler kişilere 'İyi değilim' dediği belirtildi.

Polis müdahalesi sonucu hayatını kaybeden Metin Lokumcu'nun ölümüyle ilgili son görüntüler ortaya çıktı. 31 Mayıs 2011'de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, miting için Artvin’nin Hopa ilçesine gitmiş ve HES’e karşı ve çay tarımında yaşanan sorunları dile getirmek isteyen bir grup vatandaş Hopa meydanında basın açıklaması gerçekleştirmek istemişti.

Erdoğan kente ulaşmadan önce eylem yapan gruba polisin sert müdahalesi sonucunda yoğun şekilde atılan gaza maruz kalan emekli öğretmen Metin Lokumcu ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Lokumcu hastanede yaşamını yitirmişti. 18 Şubat'ta Trabzon Adliyesi'ne görülecek davanın 3. duruşması öncesi; Metin Lokumcu'ya ilişkin yeni görüntüler sosyal medyada ortaya çıktı. Lokumcu'nun yaşamını kaybetmesine neden olan polis müdahalesi sonrası ''İyi değilim'' dedi duyuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN