Mika Can Raun kimdir, gerçek adı ne? Mika Can Raun tutuklandı mı, hapse girecek mi?

Mika Can Raun kimdir, gerçek adı ne? Mika Can Raun tutuklandı mı, hapse girecek mi?

Mika Can Raun yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken Mika Raun’un kim olduğu merak ediliyor. Cinsiyet değiştirme operasyonları ve estetikleri ile adından söz ettiren fenomenin son paylaşımı yok artık dedirtti. Mika Raun polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte Mika Can Raun hakkında merak edilenler…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündemde yer edinen Mika Raun, yaptığı paylaşımı görenler ağzı açık izledi. Fenomenlerin izlenmek için yaptığı paylaşımlar konuşulmaya devam ederken Mika Raun’un yaptığı paylaşım Bu kadarda olmaz dedirtti. Yaptığı paylaşımın ardından gözaltına alınan Mika Raun, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mika Raun’un kim olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Mika Can Raun hakkında merak edilenler…

MİKA CAN RAUN KİMDİR?

Sosyal medyada Mika Can Raun adıyla tanınan Mikail Can Kurnaz, sosyal medya ünlüsü olarak gündemde sık sık yer alıyor. 9 Temmuz 2001 yılında dünyaya gel Mika Can Raun, 2022 yılı itibariyle 21 yaşındadır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile oldukça dikkat çeken Raun, yaşam tarzı ve konuşması ile adından söz ettiriyor. Büyükada'da doğan Raun, farklı bir kişiliğe sahiptir.

Annesi Şanlıurfalı babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. 3 kardeş olan Mika Can Raun, üniversite eğitimine devam ediyor. Senaryo ve şiir yazmayı sevdiğini dile getiren Raun, Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümü 3.sınıf öğrencisidir.

Şiire olan düşkünlüğünü her fırsatta vurgulayan Mika Can, şiirleri için patent aldığını da aktardı.

Mika Raun Gözaltına alındı

MİKA CAN RAUN GERÇEK İSMİ NE?

Cinsiyet değiştirme operasyonu ile birlikte yeni bir görünüme kavuşan Mika Can Raun’un gerçek ismi merak ediliyor. Sosyal medyada paylaşım yapan Raun’un gerçek ismi Mikail Can Kurnaz’dır.

MİKA CAN RAUN CİNSİYETİ NE? KADIN MI ERKEK Mİ?

Trans birey olduğu söylenen Mika Can Raun, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek kadın oldu.

Mika Raun ne yaptı

MİKA CAN RAUN OLAYI NE?

Sosyal medyada yaptığı son paylaşım görenleri hayrete düşürdü. 100 TL'lik banknot klozete atarak üzerine sifon çeken Mika Can Raun’un gelen tepkileri verdiği yanıt da oldukça şaşırttı. Özrü kabahatinden büyük olan Raun, "Biz güzel ülkemin kanalizasyonuna 100 TL kazandırdık diye suç mu?" diyerek kendisini savundu. Yaptığı paylaşımın ardından polis ekipleri harekete geçti. Paraya ve devlete saygısızlık yaptığı gerekçesiyle Mika Raun gözaltına alındı.

MİKA CAN RAUN TUTUKLANDI MI?

Türk Lirasını klozete atarak sifonu çeken Mika Raun, 'Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılamak' suçundan gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından Raun, adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN