Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! O olay sessiz kalmıştı, dayanamadı

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! O olay sessiz kalmıştı, dayanamadı

Motokurye Yunus Emre Göçer’in, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud tarafından çarparak öldürülmesi Türkiye’yi sarsmıştı. Göçer’in eşi Öznur Göçer’in, Müge Anlı’ya başvurduğu ancak reddedildiği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı, bugün canlı yayında bu iddialara yanıt verdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı hakkında çıkan haberlere canlı yayında sert yanıt verdi.

img-8948-001.jpeg

Anlı, “Bir motokuryeye bir araç çarptı, çarpan kişinin Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu olduğu ortaya çıktı. Aile bana başvurmuş ve ben onları reddetmişim iddiası ortaya atıldı.” dedi.

img-8946.jpeg

Anlı, failin ve olayın detaylarının belli olduğunu, bu durumda neyi araştıracağının anlaşılmaz olduğunu belirtti. “Bu programın anlamı ne? Herkes gündeme gelmeye çalışıyor, gündeme gelmenin en kolay yolu ben oldum.” diyerek isyan etti.

Anlı, gazeteciliğin öncelikle bir vicdan işi olduğunu ifade ederek “Haber çok kıymetlidir, hepimiz koşarız ama bize okulda ilk öğretilen şey önce insan sonra gazeteci olduğumuzdur.” dedi.
Anlı, herkesin gazeteci olduğunu belirterek, problemin bundan çıktığını söyledi.

Anlı, “Bir şey yapmak isteyeceğim ve birisi arayacak, gelecek diyecek ki yapma.” ifadesini kullanarak kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi. Anlı, 30 yıldır çalıştığını ve evinde oturabileceğini, ancak yaptığı işi sevdiğini ve Allah’a dua ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN