Muhalefetten meclise olağanüstü toplantı çağrısı! Ana gündem: Akbelen

Muhalefetten meclise olağanüstü toplantı çağrısı! Ana gündem: Akbelen

Muhalefet partileri, TBMM Genel Kurulu’nu 8 Ağustos’ta Akbelen için olağanüstü toplanmaya çağırdı. Haberi sosyal medya hesabından Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, "TBMM’yi muhalefet partileri olarak çevre ve Akbelen öznesiyle olağanüstü toplantıya çağırıyoruz" ifadeleriyle duyurdu.

Muğla'daki Akbelen Ormanı'nda maden sahası için yapılan ağaç kesimine karşı süren direnişe siyasi partilerden destek gelmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM'yi Akbelen Ormanı'nda yaşanan çevre katliamı için bugün olağanüstü toplantıya çağırdı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, olağanüstü toplantı dilekçesinin bugün TBMM Başkanlığı'na verildiğini açıkladı.

MUHALEFETTEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI ÇAĞRISI

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan Akbelen direnişi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Özdağ, muhalefet partileri olarak, meclisi Akbelen öznesi başlığında olağanüstü toplantıya davet ettiklerini açıklarken, önergeyi paylaştı.

Özdağ'ın konu ile ilgili paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN