Müzisyen Şener cinayetinde TUSAŞ mühendisi işten çıkarıldı

Müzisyen Şener cinayetinde TUSAŞ mühendisi işten çıkarıldı

TUSAŞ, müzisyen Onur Şener cinayetinin şüphelileri arasında yer alan mühendis Semih Soyalp'in iş akdinin feshedildiğini açıkladı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), müzisyen Onur Şener cinayetinin şüphelileri arasında yer alan elektrik mühendisi Semih Soyalp'in iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankara'da müzisyen Şener'in öldürülmesi olayında ismi geçen Soyalp, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından işten çıkarıldı.

Daha önce Çalışma Bakanlığı, yaptığı açıklama ile öldürülen müzisyen Onur Şener’in bakanlık bünyesinde çalışan 2 müfettişin görevden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı açıklamada," “İş müfettişi kadrosunda adı geçenlerin idari görevi yok. Kamu görevinden alındılar. İnceleme başlatıldı.” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN