Naci Görür'den yürek ferahlatan açıklama! Deprem hakkında duymak istediklerimiz paylaşıldı, işte güncel yorumlar...

Naci Görür'den yürek ferahlatan açıklama! Deprem hakkında duymak istediklerimiz paylaşıldı, işte güncel yorumlar...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaket ile birlikte 11 ilimizde büyük bir yıkım meydana geldi. 11 ilimizde yaşanan yıkım ile birlikte 45 bin vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce bina enkaza dönüştü. Deprem hakkında endişelenen Türkiye halkı profesörler tarafından gelen açıklamaları yakın takibe aldı. İhtimaller üzerinden konuşan profesörler üzerine Prof. Dr. Naci Görür'den yürek ferahlatan açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

DEPREM AÇIKLAMALARI GELMEYE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem felaketi ile birlikte 11 ilimizde büyük bir yıkım meydana geldi. 11 ilimizde yaşanan yıkım sonrasında paylaşılan verilere göre 45 bin can kaybı ve binlerce bina enkaz haline döndü.

Psikolojik olarak deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar profesörler tarafından yapılan açıklamaları yakından takip etti. Yapılan açıklamalar ile birlikte bazı vatandaşlar daha çok panik yaparken bazı vatandaşlar ise kendisine güvenli bir bölge seçti.

Profesörler tarafından sürekli olarak bahsedilen deprem ihtimalleri bölgeden bölgeye değişiklik göstererek hem sakinleştirdi hem de paniğe sebebiyet verdi. Konuyu yakından takip eden profesörlerden birisi olan Naci Görür, kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

ekran-resmi-2020-06-26-13-cwkm-cover.jpg

NACİ GÖRÜR DEPREM SORULARINI YANITLADI!

Deprem felaketi ile birlikte gündemde sık sık yer alan Prof. Dr. Naci Görür kendisine gelen sorulara cevap verdi. Takipçileri tarafından gelen "Artçı depremler devam edecek mi?", "Büyük depremler bekleniyor mu?" ve "Ortalıkta konuşulan dedikodular doğru mu?" gibi birçok soruya cevap verdi. Prof. Dr. Naci Görür resmi sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara tek tek cevap verirken bir cevabı dikkat çekti. Milyonlarca vatandaşı rahatlatan açıklamayı paylaştı.

1372564.webp

NACİ GÖRÜR'DEN "OH" DEDİRTEN AÇIKLAMA!

Prof. Dr. Naci Görür resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yüreklere su serpti. Takipçileriyle dertleşeceğini duyuran Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Ölü Deniz Fayları üzerinde birbirinden büyük depremler meydana geldiğini belirtti.

Ortaya çıkan enerjinin (stres)'in oldukça büyük olduğunu belirterek enerjinin önemli bir kısmının çevredeki faylara transfer edildiğini vurgulayarak, "Bu nedenle bölgede büyük bir alanda fayların stres alanlarında…. Değişiklikler meydana geldi ve depremler olmaya başladı. Bunların zamanla hem büyüklüklerinin hem de sıklıklarının azalacağını düşünüyorum. Lütfen çok telaş etmeyin ve fısıltı gazetesi ile yayılan yalan yanlış deprem haberlerine inanmayın. Sevgiyle'' sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN