Nakit ihtiyacı olana Vakıfbank'tan müjde! 125.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi: Başvuru yapanın hesabına yatıyor...

Nakit ihtiyacı olana Vakıfbank'tan müjde! 125.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi: Başvuru yapanın hesabına yatıyor...

Son zamanlarda geçim sıkıntısı çeken ve nakite ihtiyacı olan vatandaşlara Vakıfbank'tan dev kampanya geldi. Nakit ihtiyacınızı karşılamak adına ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Vakıfbank'tan gelen kampanya dahilinde 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sahibi olabilirsiniz. Başvuru yapan vatandaşların hesabına yatırılıyor. İşte tüm detaylar...

İHTİYAÇ KREDİSİNDE DEV RAKAMLAR

Vakıfbank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlara duyuruldu. Nakit ihtiyacınızı karşılamak adına ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Vakıfbank üzerinden başvuru yapan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verilecek.

125 bin TL'ye varan kredi ödemesi ile birlikte nakite ihtiyacı olan vatandaşlar sıraya girdi. Son yıllarda artan nakit ihtiyacı ile birlikte Vakıfbank'tan çözüm önerisi geldi. Kamu bankası tarafından gerçekleştirilen kampanyada tüm ülkenin nakit sorunlarının çözüme ulaşması bekleniyor.

Kampanya kapsamında kamu çalışanları, emekliler ve özel sektör çalışanları ihtiyaç kredisinden faydalanacak. Vakıfbank tarafından başlatılan kampanya temmuz ayı zamları uygulanmadan önce nakit sıkışıklığın önüne geçilmesini hedefliyor.

son-dakika-kredi-haberi-is-bankasi-ve-qnb-finansbank-50000-tl-ihtiyac-kredisi-veriyor-38425-21082021124107.jpg

36 AYA VARAN VADE İMKANI

Vakıfbank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte kredi ödemeleri 3 ay ertelemeli bir şekilde başlıyor. Her ay eşit bir şekilde geri ödeme yapılacağı belirtilirken vatandaşın gelir durumu da dikkate alınacak. Gelir durumuna göre aylık olarak eşit taksite bağlanırken artan ya da azalan 3 ayda eşit son taksit balon ya da değişken taksitli olarak geri ödeme seçenekleri sunulacak.

İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara 3 bin TL ile 125 bin TL arasında ihtiyaç kredisi sağlanıyor. Kampanya kapsamında aylık düşük faiz oranlarına göre vatandaşlar kampanyadan faydalanabilecek. İlk 3 ay ertelemeli olurken ihtiyaç kredisi 3 ay ile 36 ay arasında vade imkânı sunuyor.

20171006105025-bayshore-feat-personal-loan-cr222.jpg

BAŞVURU VE FAİZ BİLGİLERİ

Başvuru işlemleri telefon üzerinden hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilmek için KREDI boşluk, T.C kimlik numarası boşluk, doğum tarihi boşluk, aylık gelir bilgilerini yazarak 5724'e SMS göndermeniz gerekir.

Başvuru işlemlerinizin onaylanması ile birlikte ihtiyaç krediniz hesabınıza yatırılacaktır. İhtiyaç kredisinde faiz oranı yüzde 1,57'den başlamakta. 100 bin TL kredinin 24 ay vadeyle aylık 5 bin 264 lira 68 kuruş ödemesi olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN