Kara propagandaya Nevşehir Belediyesi de katıldı: Millet İttifakı adına sahte afiş

Kara propagandaya Nevşehir Belediyesi de katıldı: Millet İttifakı adına sahte afiş

Gazeteci Murat Ağırel, Nevşehir Belediyesi’nin Millet İttifakı adına sahte afişler düzenleyerek kentte panolara astığını belirtti. Panolarda yer alan afişlerde ‘Selahattin Demirtaş serbest kalacak’ yazıldığı görüldü.

Bir önceki 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı adına düzenlenen sahte afiş ve broşürler sokakta vatandaşlara dağıtılırken suçüstü yakalanmıştı. Muhalefet, Millet İttifakı’nı kötülemek amacıyla farklı illerde hazırlanan sahte broşür ve afişlerin ardında AK Parti’nin olduğunu savunmuştu.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDE SAHTE AFİŞLER ASILDI

İlk turda başlayan muhalefet aleyhine sahte afiş örnekleri adresi bu defa Nevşehir’de görüldü. Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından Nevşehir’de panolara asılan görüntüleri paylaştı. Ağırel’in paylaştığı görsellerde, “Selahattin Demirtaş serbest kalacak” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Ağırel, “Nevşehir Belediyesi Turizm ve AŞ tarafından Nevşehir’deki panolara muhalefet aleyhinde yalan reklamlar asılıyor” ifadesini kullandı.

DAHA ÖNCE DE KILIÇDAROĞLU ALEYHİNE MONTAJ YAPILMIŞTI

Daha önceki afişlerde Kılıçdaroğlu’nun İHA-SİHA üretimlerini durduracağı gibi afişler asılmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Kılıçdaroğlu’nun PKK yöneticisini arkasına alarak reklam filmi çekmiş gibi montajlanan görüntüsünü mitinglerinde sık sık izletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN