O kentte oturanlar bayram edecek! Yıl başında onlara zam yok: Duyan o kente taşınmak için fırsat kolluyor

O kentte oturanlar bayram edecek! Yıl başında onlara zam yok: Duyan o kente taşınmak için fırsat kolluyor

Zamlar art arda gelirken o ilde zam yapılmayacak! Belediye başkanı duyurdu! O kentte oturanlar bayram edecek! Yeni yılda fiyatlar değişmeyecek! Yıl başında onlara zam yok: Duyan o kente taşınmak için fırsat kolluyor...

Art arda gelen zamların üzerine yeni yılın yaklaşması vatandaşları korkutuyor. Yeni yıl yaklaşırken vatandaşların aklında zam soruları dolaşmaya başladı. En çok endişelendiren zamlar arasında ekmek, su ve ulaşım yer alıyor. Çorum Belediyesi bu konuda vatandaşlarına rahatlatan haberi verdi.

FİYATLAR 2023’TE BELİRLENEN SEVİYEDE KALACAK

yeni-yilda-zam-gelmeyecek.jpg

Çorum Belediyesi, 2024 yılında da vatandaşlara destek olmak adına belediye hizmetlerinde zam yapmama kararı aldığını duyurdu. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın talimatı üzerine Tarife Komisyonu tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, birim fiyatlarının 2023 yılında belirlenen seviyelerde kalacağı belirtildi.

Toplu ulaşım, su, evsel atık, atık su, ÇORBİS, Halk Ekmek, spor tesisleri ve kültür hizmetleri gibi birçok alanda hizmet sunan Çorum Belediyesi, ekonomik zorlukların yaşandığı bu dönemde vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor.

SABİT FİYATLAR HANGİ HİZMETLER İÇİN GEÇERLİ OALCAK?

yeni-yilda-zam-gelmeyecek-1.jpg

Belediye Başkanı Aşgın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekonomik zorlukların yaşandığı bu günlerde vatandaşımıza destek olmak amacıyla belediyemiz tarafından sunulan hizmetlere herhangi bir zam yapmama kararı aldık. Sunulan hizmetlerde özellikle içme suyu, toplu ulaşım ve ekmek başta olmak üzere belediyemizce sunulan birçok hizmetin tarifesi aynı kalacak. Her zaman olduğu gibi zor zamanlarında da hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN