Öfkeli koca dehşet saçtı: Eşini ve komşusunu öldürüp intihar etti

Öfkeli koca dehşet saçtı: Eşini ve komşusunu öldürüp intihar etti

Bağcılar'da gece saatlerinde sokak ortasında komşusunu öldüren Ramazan Onat, evine gidince de eşini vurduktan sonra intihar etti. Vurduğu 2 kişi hayatını kaybederken Onat, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. O sırada uyuyan çocuklarını ise evden apartman sakinleri çıkardı.

Bağcılar'da gece saatlerinde silahlar susmadı. Sokak ortasında komşusunu öldüren Ramazan Onat, evine gidince de eşini vurdu. Daha sonra kendisi de intihar eden Onat, hastanede yaşamını yitirirken, vurduğu 2 kişi de hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Onat sokak ortasında tartıştığı komşusu Ahmet Kadir Çakır’ı silahla vurarak öldürdü. Ramazan Onat, komşusu Ahmet Kadir Çakır’a ateş ettikten sonra otomobiline binerek 500 metre uzaklıktaki evine geldi, kapıyı açan eşi Gülşen Onat’ı, silahla ateş ederek öldürdü. Eşini ve komşusunu öldüren öfkeli koca salona geçerek intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

4249492.jpg

KENDİSİ, EŞİ VE KOMŞUSU ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sokakta vurularak ağır yaralanan komşusu Ahmet Çakır'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Çakır'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise eşi Gülşen Onat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İntihar eden Ramazan Onat ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Onat hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4249494.jpg

ÇOCUĞU EVDEN APARTMAN SAKİNLERİ ÇIKARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hem sokakta hem de evde detaylı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Gülşen Onat'ın cansız bedeni, cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Ramazan-Gülşen Onat çiftinin bir çocuğu olduğu, o çocuğun da olay sırasında evde uyuduğu, yaşanan dehşetin ardından silah sesini duyan apartman sakinleri tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi. Nalburda çalıştığı ifade edilen Ramazan Onat'ın vurduğu eşi Gülşen Onat'ın resim öğretmeni, komşusu Ahmet Çakır'ın da Metris Cezaevi'nde gardiyan olduğu belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN