Öğretmenler için mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı

Öğretmenler için mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı

Öğretmenler için mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı. Buna göre, öğretmenler, tercih işlemlerini 'mebbis.meb.gov.tr' internet adresinden 27 Ağustos'a kadar yapabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme işlemleri için tercihleri alınmaya başlandı.

Bakanlığın Twitter hesabından, öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği tercihlerinin alınmaya başlandığı duyuruldu.

Buna göre, öğretmenler, tercih işlemlerini 'mebbis.meb.gov.tr' internet adresinden 27 Ağustos'a kadar yapabilecek. Tercih sürecinin ardından atamalar, 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Tebligat ve ilişik kesme işlemleri de 2 Eylül'den itibaren yapılacak.

 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN