Okullarda kanlı paradan sonra ölümcül bir oyun daha! Veliler mutlaka dikkat edin: Herkes bu olayı konuşuyor

Okullarda kanlı paradan sonra ölümcül bir oyun daha! Veliler mutlaka dikkat edin: Herkes bu olayı konuşuyor

Okullarda kanlı paradan sonra şimdi de bu ölümcül oyun çıktı! Veliler, çocuklarınıza mutlaka dikkat edin! Herkes bu olayı konuşuyor...

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki bir ortaokulda, çocukların birbirlerinin boğazını sıkarak oynadığı tehlikeli bir "oyun" büyük tepki topladı. Sosyal medyada yayılan görüntüler, ebeveynler ve eğitimciler arasında endişe yarattı.

TEHLİKELİ OYUN GÖRÜNTÜLENDİ

Sosyal medyada paylaşılan videoda, öğrencilerin sınıfın ortasında birbirlerinin boğazını sıkarak oynadıkları anlar yer alıyor. Videoda bir çocuğun, arkadaşının boğazını uzun süre sıktığı ve boğulma tehlikesi yaşayan çocuğun kısa süre sonra yere yığıldığı görülüyor. Bu görüntüler, "boğaz sıkma oyunu" olarak adlandırılan bu tehlikeli aktivitenin ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne serdi.

İstanbul'da Havadis isimli Twitter (X) hesabından yapılan paylaşımda, yere düşen çocuğun hastaneye kaldırıldığı ve elmacık kemiğinin kırıldığı belirtildi. Bu olay, bu tür tehlikeli oyunların ne kadar ciddi yaralanmalara yol açabileceğini bir kez daha ortaya koydu.

BABANIN AÇIKLAMASI

Boğazı sıkılan çocuğun babası, olayla ilgili açıklamada bulundu. Çocuğun yaşadığı acının kendilerini çok korkuttuğunu belirten baba, aileden şikayetçi olmadığını ifade etti. Baba, "Ben çok acı çektim, çocuğum acı çekti. Çok korktuk. Başka aileler üzülmesin çocukların canı yanmasın. Aileden şikayetçi olmadım. Nihayetinde o da çocuktur. Herkes çocuğuyla haşır neşir olsun. Okullar öğrencilerle ilgilensin" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN