Olmaz olsun, böyle tanıtım: Van kedisine cam kafes işkencesi

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Van Tanıtım Günleri’ etkinlikleri kapsamında şehrin tanıtımı için dünyaca ünlü 'Van kedisi' de etkinliğe getirildi. Bir gözü mavi, diğer gözü ise sarı olan ve Van'dan getirilen 'Van kedisi' cam bir kafeste sergilendi. Kedinin kafeste sergilenmesi büyük tepki topladı. Etkinliğe gelen kimi vatandaşlar kedinin gözlerini görmek için kediyi adeta taciz ederken, kimi vatandaşlar ise sosyal medya aracılığıyla kedinin kafesten çıkarılması için çağrı yaptı.

İstanbul’da düzenlenen Van Tanıtım Günleri’nde, cam kafes içine konulan Van Kedisi, ziyaretçilerin tacizine maruz kaldı. Yoğunluktan bunalan kedi uyuyunca, gözlerini göremeyen ziyaretçiler kediyi cam kafeste bulunan deliklerden parmaklarını sokup, dürterek rahatsız etti.

VAN KEDİSİ CAM KAFESTE TUTSAK EDİLDİ

Etkinlikte dünyaca ünlü Van kedisi de yer aldı. Cam kafeste tutulan dünyaca ünlü Van kedisi, ziyaretçiler tarafından rahatsız edildi. Uyuduğu sırada gözlerini görmek isteyen ziyaretçiler, kediyi camekandaki deliklerden parmaklarını sokarak rahatsız etti. Sosyal medyada yayınlanan görüntülere birçok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Kediye kimi vatandaşların uyguladığı hareketlerden rahatsız olan ve kedinin bulunduğu kafesten çıkarılması için çağrı yapan gazeteci Bekir Güneş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu." İstanbul’da Van tanıtım günleri yapıyorlar. Van Federasyonun yaptığı etkinlikte bir Van kedisi cam kafese konulmuş gelenler sözde ziyaret ediyor. Kedi adeta işkenceye maruz kalıyor. Kafasını bile kaldırmıyor. Gelenler delikten dürtüyor. Söyledim ama “kedi bizimdir” dedi!"

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir