Ölmek istemiyorsanız o gün ve saatlerde dışarı çıkmayın! Cehennem provası gibi: El Nino felaketi bu kez canımıza kastediyor

Ölmek istemiyorsanız o gün ve saatlerde dışarı çıkmayın! Cehennem provası gibi: El Nino felaketi bu kez canımıza kastediyor

Son dakika haberi... Haziran ayında etkili olan yağışlar Temmuz ayı ile birlikte yerini sıcak hava dalgasına bırakmış durumda. Özellikle El Nino hava sistemi ile birlikte etkisini gösteren bunaltıcı sıcaklıklar etkisini giderek arttırmış durumda. Sıcaklıklar 30 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha da artacak mı?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Ölmek istemiyorsanız o gün ve saatlerde dışarı çıkmayın! Cehennem sıcaklıkları geliyor.

Temmuz ayı ile birlikte hava sıcaklıkları hızla artmaya başladı. El Nino hava sistemi ile birlikte ülkemizde Afrika sıcaklıkları etkisini iyice arttırırken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Ölmek istemiyorsanız o gün ve saatlerde dışarı çıkmayın! Cehennem sıcaklıkları geliyor. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) o tarihi işaret ederek uyardı. El Nino felaketi bu sefer can yakacak. Böyle sıcaklıklar görülmedi. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Hakkâri ve Van’ın doğu ilçeleri, bugün öğleden sonra Rize, Kars ve Erzurum çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-07-20t114919-989.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre Hakkâri ve Van’ın doğu ilçelerinde, yarın öğleden sonra Rize, Kars ve Erzurum çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

DSÖ'DEN KORKUTAN UYARI: O GÜNLERDE SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Ghebreyesus, DSÖ’nün haftalık basın toplantısında güncel sağlık konuları ile ilgili olarak bazı analizlerde ve önlem çağrılarında bulundu. Birçok ülkede El Nino'nun giderek etkisini iyice gösterdiğini ifade eden Ghebreyesus, tarih vererek uyardı. Sıcaklıkların 6 derece birden artacağını belirten Ghebreyesus, şunları söyledi:

"İki hafta önce kaydedilen en yüksek sıcaklığı gördük. Aşırı sıcaklar, sonuçlarıyla en az başa çıkabilecek olan yaşlı insanlar, bebekler, çocuklar, yoksullar ve evsizlere en büyük zararı verirken, sağlık sistemleri üzerindeki baskıyı da artırıyor. Aşırı sıcaklara maruz kalmanın sağlık üzerinde geniş kapsamlı etkileri oluyor. Bu durum önceden var olan hastalıkların yeniden nüksetmesinin yanı sıra ölüm ve sakatlıkla da sonuçlanabiliyor."

gfgfgf-2023-07-20t115005-951.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

20 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

21 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

22 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

23 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

24 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN