Onur Şener cinayeti soruşturmasında yeni gelişme

Onur Şener cinayeti soruşturmasında yeni gelişme

Ankara'da bir gece mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Adli kontrolle serbest bırakılan iki şüphelinin tutuklanmasına yönelik talep reddedildi. Olayın yaşandığı mekanın kameralarının çalışmadığının tespit edilmesi üzerine kameralar ayrıntılı incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 3. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrolle serbest bırakılan şüpheli J.E. ve G.G’nin tutuklanmasına yönelik talebi mahkemece reddedildi. Savcılık, olayın gerçekleştiği eğlence mekanının kamera sisteminin çalışmadığını tespit etmesi üzerine detaylı incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına gönderdi.

KAMERA KAYITLARINA EL KONULDU

Kameraların olaydan sonra fiziki bir müdahale sonucu mu çalışmadığını yoksa sistem arızası mı olduğunu araştıran savcılık, çevrede bulunan olay yerini gören güvenlik kameralarının da kayıtlarına el koydu. Olay anında mekanda bulunan kişilerin ifade alma işlemlerinin devam ettiği soruşturmada, Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen raporların gelmesi ve dijital incelemelerin ardından iddianamenin hazırlanacağı öğrenildi.

BARDAKTAKİ PARMAK İZİ TESPİT EDİLECEK

Şüphelilerin tırnak ve saçlarından alınan DNA örneklerinin maktulün doku örnekleriyle karşılaştırılması için ilgili kurumlara müzekkere yazan savcılık, olay anında kullanılan bardaktaki parmak izinin tespit edilmesi için de Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığına talimat verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN