Onur Şener cinayetinde tutuklanan iki kişi açığa alındı

Onur Şener cinayetinde tutuklanan iki kişi açığa alındı

Sanatçı Haluk Levent, Onur Şener cinayetinden tutuklanan iki kişinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açığa alındığını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da yaptığı açıklamada, tutuklanan iki şahsın görevden alındıklarını ve inceleme başlatıldığını duyurdu

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için katledildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Olayı sosyal medyadan ilk duyuran isimlerden biri olan Haluk Levent, bugün Onur Şener cinayetinden tutuklanan iki kişinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açığa alındığını açıkladı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından, müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Çalışma Bakanlığından tarafıma şöyle bir açıklama geldi. İletmek istedim. Ayrıca sayın bakanımız Vedat Bilgin’in iki çalışanı açığa aldığını söylediler. Olayla ilgili iki müfettişin görevlendirilmiş. “Bizler de bu olayın takipçisi olacağız” kimsenin şüphesi olmasın dediler."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da konuya dair yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Onur Şener'in katil zanlılarının çalıştıkları kurumlarda idari bir görev almadıkları belirtildi.

Bakanlık, adı geçen şahısların görevden alındıklarını ve inceleme başlatıldığını duyurdu.

Bakanlık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yazılı ve görsel basın yayın organlarında yer alan ve Ankara’da gerçekleşen asayiş olayı ile ilgili olarak; olayda isimleri geçen İlker KARAKAŞ ve Ali GÜNDÜZ 2012 yılında KPSS ile Bakanlığımızca gerçekleştirilen yazılı/sözlü sınav sonuçlarına göre iş müfettişi yardımcısı olarak kamu görevine atanmışlardır.

İş Müfettişi kadrosunda bulunan adı geçenlerin herhangi bir idari görevi bulunmamakta olup devam eden adli süreç dışında Bakanlığımızca da gerekli tahkikat ivedilikle başlatılarak ilgililer kamu görevinden uzaklaştırılmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN