Ortaç, Bakan Nebati için söyledi: Nebati baba, seni seviyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Mersin'deki gençlik buluşmasında sahneye davet ettiği Serdar Ortaç'tan 'Karabiberim' şarkısını istedi. Ortaç da Nebati'ye sevgisini dile getirerek "Şarkıyı 1994'te yazdığımda hiçbiri doğmamıştı. Şimdi büyüdüler ve bizimle beraberler. Karabiberim'i Bakan Nebati baba için okuyorum. Seni seviyoruz" diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati, AK Parti İl Gençlik Kollarınca Millet Bahçesi'nin sahil etabında düzenlenen "Gençlik Buluşması"na katıldı.

Burada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Mayıs'ta geçlerle de buluşmak için Mersin'e geleceğini aktaran Nebati, "Biz, birilerine değil gençliğin bizatihi kendisine bakarak hiçbir şekilde bu memleketin bayrağını aşağıya düşürmeden tek vatan, tek devlet, tek millet diyerek yolumuza devam edeceğiz. Yolumuza devam ederken de bu memleketin her türlü güzelliğini hep beraber paylaşacağız" değerlendirmesinde bulundu.

NEBATİ'DEN ORTAÇ'A İSTEK ŞARKI

Nebati, etkinlikte sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç'tan "Karabiberim" adlı şarkısını söylemesini istedi.

Serdar Ortaç da "Şarkıyı 1994'te yazdığımda hiçbiri doğmamıştı. Şimdi büyüdüler ve bizimle beraberler. Karabiberim'i Bakan Nebati baba için okuyorum. Seni seviyoruz." diye konuştu.