Otomobil bayilerinde kuyruk oluştu! Sıfır otomobiller neredeyse yarı fiyatına: ÖTV'siz araç alabilenler akın ediyor

Otomobil bayilerinde kuyruk oluştu! Sıfır otomobiller neredeyse yarı fiyatına: ÖTV'siz araç alabilenler akın ediyor

Sıfır otomobil fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Fakat engelli vatandaşlarımız sıfır otomobil alımlarında ÖTV indiriminden faydalanabiliyor. ÖTV indirimi için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Şartları sağlayan engelli vatandaşlarımız ise sıfır kilometre otomobillerde ÖTV indiriminden faydalanabilir. İşte tüm detaylar...

SIFIR OTOMOBİLLERDE BÜYÜK KAMPANYA

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve döviz farkı nedeniyle otomobil fiyatları sürekli olarak güncelleniyor. İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır otomobillerle yarıştığı günlerde vatandaşlar sıfır otomobillere yönelim gösteriyor.

Oldukça pahalı olan sıfır otomobillerde ise devlet engelli vatandaşlara sıfır kilometre otomobil alımlarında kolaylık sağlıyor. ÖTV ödememe hakkı ile birlikte engelli vatandaşların araba fiyatlarını yarı yarıya daha ucuz aldığı görülüyor.

Nisan ayı ile birlikte ÖTV'siz alınabilecek otomobiller tek tek açıklandı. Engelli raporu olan vatandaşların faydalanacağı ÖTV muaf halleri ile birlikte sıfır otomobilleri yarı fiyatına alabilirsiniz.

2014-volkswagen-polo-01.jpg

VOLKSWAGEN POLO

Engelli vatandaşlar için Nisan ayında alınabilecek otomobillerden birisi Volkswagen Polo olarak karşımıza çıkıyor. En çok tercih edilen otomobil markalarından birisi olan Volkswagen Polo, Nisan ayı ile birlikte sıfır fiyatı 559 bin 400 TL olarak belirlendi. ÖTV'den muaf olunması halinde Volkswagen Polo otomobiline sahip olmak için sadece 329 bin TL ödeme yapılacak.

seat-ibiza-2014-wallpapers-1-1600x1200.jpg

SEAT İBİZA

Engelli vatandaşlarda ÖTV'nin kaldırıldığı bir diğer otomobil ise Seat İbiza olarak karşımıza çıkıyor. 2023 fiyat listesine göre Seat İbiza'nın 555 bin TL'ye satıldığı görülüyor. Fakat ÖTV'den muaf olunması halinde Seat İbiza sadece 327 bin TL'ye satılıyor. Nisan ayı için engelli vatandaşlara ÖTV'siz şekilde Seat İbiza satışı yapılacak.

0x0-turkiyede-satilan-en-ucuz-otomobiller-1510574892231.jpg

CİTROEN C3

ÖTV'siz otomobil alımı ile birlikte alınabilecek bir diğer otomobil ise Citroen C3 oluyor. En ucuz otomobiller arsında yer alan C3 ÖTV'li bir şekilde 528 bin 500 TL olurken engelli raporu ile birlikte ÖTV'siz şekilde sadece 305 bin TL karşılığında satılıyor.

dacia-sandero-exterior-image-034-1600.jpg

DACİA SANDERO

Engelli raporu ile birlikte ÖTV'den muaf olacağınız bir diğer otomobil modeli ise Dacia Sandero olarak açıklandı. Güncel fiyat listelerinde 602 bin 900 TL satışı olan otomobil engelli raporu ile birlikte ÖTV'den muaf olunması halinde 335 bin TL'ye kadar düşüş gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN