Otomobil, TIR ile çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Otomobil, TIR ile çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Trafik kazası yine can aldı. Adıyaman'da otomobil karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Kazada otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. TIR sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Feci kaza, Gölbaşı-Kahramanmaraş kara yolunda meydana geldi. Otomobilin direksiyonunda bulunan Seyfi Can Önal, henüz belirlenemeyen bir nedenle karşı yönden gelen Mehmet Emin D.'nin kullandığı TIR ile çarpıştı.

2 ÖLÜ, 3 YARALI

Kazada, Seyfi Can Önal ile yanında bulunan Faruk Önal, Nisa Önal, Abide Önal ile Gürcistan uyruklu Nino Bıbınıdze yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkarılan Faruk Önal ve Nino Bıbınıdze olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Öte yandan, TÜİK'in verilerine göre, ülkemizde 2023 yılında toplam 1 milyon 314 bin 136 trafik kazası yaşandı. Bu kazaların 1 milyon 79 bin 65 adedi maddi hasarlı, 235 bin 71'si ise ölümlü yaralanmalı trafik kazası olarak kayıtlara geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN