Özdil'in SBK iddiası Uğur Dündar’ı çıldırttı: Karşıma çıkarsan çok fena yaparım

Yılmaz Özdil'in Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasına Uğur Dündar'dan sert tepki geldi: Benim cenazeme gelmeyeceksin. Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım. Benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’nin talebiyle Avusturya’da tutuklanması ve Artı 1 TV ile ilgili iddiaları Uğur Dündar’ın sert tepkisine neden oldu.

Özdil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kurucuları arasında Uğur Dündar'ın da olduğu Artı 1 TV’yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiğini ileri sürdü.

Özdil, “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!” ifadelerini kullandı.

Artı 1 TV'ye ilişkin iddianın ABD’deki iddianamede yazdığını belirten Özdil, "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" dedi.

Paylaşımlara canlı yayında sert tepki gösteren Uğur Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, “Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın” dedi.

Dündar, şunları söyledi:

Biri bana Yılmaz Özdil’i sorsa ‘Yılmaz pis bir işe bulaşmaz’ derim... Yılmaz’a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun.

Tele 1'deki yayın sürerken Özdil, “SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde...” paylaşımı yaptı.

Bunun üzerine Dündar, “Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz’a takmış... Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları” dedi.

Dündar, Özdil’in kendisine “değerli ağabeyim” diye mesaj attığını da ifade ederek, “Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz’sın” tepkisi gösterdi.

"CENAZEME GELMESİN"

Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek, "Bize yaptığına bak ya" dedi.

Özdil ise, Twitter'dan "Neticede kanal kiminmiş?" sorusu yöneltti.

POLAT: DOSYADA BÖYLE BİR İFADE YOK

Yayınına bağlanan Tele1 Washington temsilcisi Yılmaz Polat, Sezgin Baran Korkmaz dosyasında Artı1 TV ile ilgili bir ifade görmediğini söyledi.

2013 yılında bir süre ana haber bültenini sunan Uğur Dündar, Artı 1 TV’den ayrılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN