Kocaeli Belediyesi'nden BİM'e plaket

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü aracılığı ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle oluşturulan programda, özel gereksinimli bireylere en çok istihdam sağlayan firmalara plaket verildi. Plaket verilen firmaların arasında son zamanların en çok tartışılan konuları arasında adı geçen BİM de yer aldı.

BİM İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç'ın 30 Kasım'da PLAT 7. Private Label Zirvesi’ndeki gerçekleştirdiği konuşmada yaptığı açıklamalar tartışmalara sebep olmuştu. Aykaç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den özür dileyip Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’na istifasını sunmuştu.

AK PARTİLİ BELEDİYE TARAFINDAN BİM'E PLAKET VERİLDİ

Zincir marketler ile ilgili tartışmalar devam ederken bugün Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü ortaklığında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamı dahilinde ‘İstihdamda Ben De Varım’ sloganıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir program gerçekleşti. Programda Kocaeli’de özel gereksinimli bireylere en çok istihdam sağlayan 41 firmaya plaket verildi. Plaket verilen firmalar arasında BİM de yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN