Özgür Özel’den Erdoğan’a 'soyadı' cevabı: Ona İsmet Özel yanıt versin

Özgür Özel’den Erdoğan’a 'soyadı' cevabı: Ona İsmet Özel yanıt versin

CHP'li Özgür Özel, Gezi davası açıklamaları nedeniyle kendisi hakkında "Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zat", "Demek ki ders almamış" sözlerini kullanıp tazminat davası açacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi: Soy ismimiz çok garipse kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum. Kişisel bir saldırı var. Ona İsmet Özel yanıt versin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi basına yaptığı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Gezi Davası kararı ile ilgili açıklamalarının sorulması üzerine "Bu zatın ifadeleri tamamıyla milletvekili olduğu için cezası yok ama manevi tazminat noktasında başındaki ağa babası nasıl Man Adası davasında bedel ödediyse avukatlarımız ona da dava açacak. Sadece o değil başka kişilere de dava açılacak. Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zatla ilgili olan şu anda avukatlarımız dava açıp, Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanına hakaret yapılabilir mi, yapılamaz mı? Demek ki ders almamış" demişti.

'ONA İSMET ÖZEL YANIT VERSİN'

Özel, Halk TV'de yayınlanan Kadraj programında Erdoğan'ın o sözlerine yanıt verdi. Özel, "Erdoğan, bana nanik mi yapacak? Soy ismimiz çok garipse kendisini İsmet Özel'e havale ediyorum. Kişisel bir saldırı var. Ona İsmet Özel yanıt versin. Büyük bir art niyet içinde olduklarını görüyorum. Prompterdan konuşmuyorsa, konuşmasının elde tutulacak hiçbir yanı yok" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN