Pençe-Kilit'te teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit'te teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen mağarada, PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen mühimmat listesini MSB paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 odalı mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini bildirdi.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristlere darbe vurmaya devam ediyoruz. Operasyon bölgesinde tespit edilen 150 metre uzunluğunda 6 odalı sözde karargah mağarasında PKK'lı teröristlere ait silahlar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi" denildi.

ONLARCA SİLAH VE MÜHİMMAT

Ele geçirilen silah ve mühimmatlar arasında; makineli tüfek, keskin nişancı tüfeği, hafif makineli tüfek, roketatar, piyade tüfeği, 2 tanksavar füzesi, roket kuyruğu, çok sayıda taarruz ve savunma tipi el bombası, 3 kara mayını, çok sayıda mühimmat, telsiz, 41 piyade tüfeği şarjörü, 10 oksijen tüpü, çok sayıda gaz maskesi, 3 jeneratör ve çok sayıda yaşam malzemesi olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN