Pervin Buldan'dan AA'ya manipülasyon tepkisi: Hile oyunlarıyla moral bozmaya çalışıyorlar

Pervin Buldan'dan AA'ya manipülasyon tepkisi: Hile oyunlarıyla moral bozmaya çalışıyorlar

Anadolu Ajansı, açıkladığı veriler nedeniyle 2019’da olduğu gibi manipülasyon tepkilerini topladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla “Anadolu Ajansı yurttaşların motivasyonunu bozmak için açık şekilde manipülasyon yapmaktadır. Daha önce de yaptığı gibi algı ve hile oyunlarıyla moral bozmaya, motivasyon düşürmeye çalışmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminin sona ermesinin ardından sonuçlar açıklanmaya başlandı. Ancak Anadolu Ajansı sandıklar açılır açılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı önde göstermesi manipülasyon tepkilerine yol açtı.

Selahattin Demirtaş, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun ardından bir tepki de HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’dan geldi.

HİLE VE YALANDAN İBARET POLİTİKALARINIZ ARTIK İFLAS ETMİŞTİR

Buldan, “Anadolu Ajansı yurttaşların motivasyonunu bozmak için açık şekilde manipülasyon yapmaktadır. Daha önce de yaptığı gibi algı ve hile oyunlarıyla moral bozmaya, motivasyon düşürmeye çalışmaktadır. Hile ve yalandan ibaret politikalarınız artık iflas etmiştir!” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN