Pişkinliğin öylesi: Dayak attı, cinsel saldırıda bulundu, şikayetçi oldu!

Adana'da komşusunun evine zorla girerek kadını önce darp eden, daha sonra da cinsel saldırıda bulunan adam, hakim karşısında suçlamaları reddederek, "Kendisi sürekli düşüp bayılıyordu" dedi. Saldırgan ayrıca, kendisine tokat attığı için komşusundan şikayetçi oldu.

İstanbul'da bir şirkette genel koordinatör olan Fide Uyarlar, babası rahatsızlanınca Adana'ya gidip, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki apartman dairesine yerleşti.

1 yıl önce apartman bahçesinde köpeklerini gezdiren Fide Uyarlar, aynı sitede oturan Gökhan Kızılyer ile tanıştı. Kızılyer bir süre sonra takip ettiği Uyarlar'ı apartmanın asansörüne binerken yakalayıp, cinsel saldırıya kalkıştı.

adana-evde-saldiri-2.jpg
Fide Uyarlar

CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU

Fide Uyarlar, kurtulmak için tokat attı ancak Gökhan Kızılyer de asansöre bindi. Bu anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Uyarlar, gece boyunca şiddete uğradığı iddiasıyla polise giderek, Gökhan Kızılyer'den şikayetçi oldu. Kızılyer de kendisine tokat attığı için Fide Uyarlar'dan şikayetçi oldu.

Son olarak Gökhan Kızılyer, 22 Mayıs 2022 günü yan daireden balkonuna geçip, Fide Uyarlar'ın evine zorla girdi. Kızılyer, Uyarlar'ı dövdü, yine cinsel saldırıya kalkıştı.

O anlar Fider Uyarlar'ın evinin salonuna yerleştirdiği güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerinde Kızılyer, evden ayrılınca Uyarlar da elindeki görüntülerle polise giderek, bir kez daha şikayetçi oldu.

adana-evde-saldiri-3-001.jpg

SALDIRGANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Gökhan Kızılyer'in ifadesinde, Fide Uyarlar ile sevgili olduğunu, evine zorla girmediğini sadece kavga ettiklerini öne sürdüğü ortaya çıktı.

Kızılyer, "Evine gittiğimde zaten bir bacağı dengesini kaybedip düşmesi sonucu meydana gelen kırık nedeniyle alçıdaydı. Bu durumda olan bir insana ben neden saldırayım? Kendisi sürekli düşüp bayılıyordu. Ben o gün kesinlikle battaniye ile darp ve boğma eyleminde bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

Şikayetçi avukatları ise davaya kanıt olacak görüntü kayıtlarını mahkemeye sunacaklarını belirterek, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, kayıtların CD ortamına aktarılıp dosyaya sunulması için süre verilmesine karar verip, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

adana-evde-saldiri-1.jpg
Gökhan Kızılyer

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN