Mide bulandıran cinsel tacizin cezası belli oldu

Mide bulandıran cinsel tacizin cezası belli oldu

İstanbul'da belediye otobüsünde, bir kadına bakarak mastürbasyon yapan şahıs, 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul'da 26 Ekim 2020 tarihinde İstinye-Kabataş seferini yapan belediye otobüsünde seyahat eden yolcu Pınar Ç., yan koltukta oturan Mehmet Rahmi Ç.'nin kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını belirterek suç duyurusunda bulunmuştu.

Mehmet Rahmi Ç. hakkında, 'cinsel taciz' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

istanbul-belediye-otobusu-masturbasyon-mehmet-rahmi-c.jpg
Mehmet Rahmi Ç. / 26 Ekim 2020

'CİLT HASTALIĞI' BAHANESİ

İstanbul 46. Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçen hafta görülen duruşmada savunma yapan sanık, cinsel taciz suçlamalarını kabul etmeyerek, cilt hastalığı sebebiyle kaşınma eyleminde bulunduğunu söyledi.

Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, her ne kadar sanık cilt hastalığı sebebiyle böyle kaşınma eyleminde bulunduğunu söylese de şikayetçiye bakarak eylemde bulunduğunu belirtti.

istanbul-belediye-otobusu-masturbasyon-mehmet-rahmi-c-video.jpg

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Savcı, 44 yaşındaki Mehmet Rahmi Ç.'nin savunmasını suçtan kurtulmaya yönelik olarak değerlendirerek, 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanığa 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına yer olmadığına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN